Feng Shui-konsultation

Är du ute efter en inredningskonsultation på ett ”djupare plan”, som är mer inriktad på att ger er som bor i hemmet de allra bästa förutsättningarna för ett välmående, framgångsrikt och harmoniskt liv – då är en Feng Shui-konsultation något för er!

Vid en sådan konsultation gör jag en kartläggning över hela hemmet och kommer utifrån den med rekommendationer på hur ni kan stärka och optimera era liv inom olika områden. Det kan exempelvis handla om att förbättra relationer, att hitta rätt väg i livet eller att få en bättre hälsa.

Min konsultation utgår alltid ifrån era specifika behov och önskemål. Förslagen är ofta baserade på det som redan finns i hemmet och kan oftast handla om möblering och placering av saker. Ibland kan även färgsättning och val av möbler spela in för att skapa balans och harmoni och få ett hem som man trivs och mår bra i.

En annan mycket viktig faktor inom Feng Shui är att rensa i röran, vilket många har hört talas om när man nämner Feng Shui. Detta är en grundläggande del, då saker vi inte använder/tycker om, saker som ligger på fel ställe eller tar upp plats i garderober/förråd/under sängar etc. skapar negativa energier i våra hem.

För mer information se fliken FENG SHUI ovan eller klicka här.

 

Jag erbjuder följande tjänster:

 

★ Feng Shui-konsultation i hem – inkluderar ca 1-2 timmars förarbete och 3-4 timmar på plats. Rekommendationerna kan ges på plats i samband med besöket eller tillhandahållas skriftligen i efterhand (ytterligare ca 2-3 timmars arbete)

 

★ ”Rensa-i-röran”-konsultation – rådgivning och hjälp med hur ni kan strukturera och organisera ert hem på ett sätt som gör livet lite enklare och som håller över tid.

 

★ Feng Shui-konsultationer i trädgårdar och på mindre företag

 

Priserna varierar beroende på omfattning av projektet. Välkommen att kontakta mig för mer information och prisuppgifter.

 

(Rut-avdrag kan erhållas, men enbart då ni köper en tjänst där jag handgripligen inreder ert hem)

 

Svenska Fengshui Förbundet

Medlem i Svenska Feng Shui förbundet  / Member of The Swedish Feng Shui Association